Användarverktyg

Webbverktyg


people:levitte

Presentation

Jag är.

Det borde räcka… Nähä? OK, då provar vi med lite mer.

Jag är svensk. Jag är fransk. Jag är människa mer än något annat. Jag är nybörjare i tango, men väldigt glad att jag har börjat (jag har inte dansat på sååå länge, och har saknat det!), samt svensk folkdans (polska). Jag är öppen. Jag är en datormänniska (”nörd” stämmer inte helt väl längre).

Jag älskar.

Det kanske inte räckte det heller…

Jag älskar livet. Jag älskar djur (hemma begränsar jag mig dock till katter och eventuellt även hundar). Jag älskar naturen i alla dess former och färger. Jag älskar människor. Jag älskar att släppa ut mina energier, och dansgolvet är en ursäkt som något. Jag älskar att leka med det livet har att erbjuda närhelst jag kan. Jag älskar närhet. Jag älskar beröring. Jag älskar värme. Jag älskar musik (min smak är bred, men framförallt tycker jag om när orden eller formen berör mig djupt i hjärtat). Jag älskar skrattet. Jag älskar det vackra. Jag älskar god humor.

Jag försöker.

Jag hajjar…

Jag försöker upptäcka världen runtom mig i all sin prakt och sina detaljer. Jag försöker upptäcka mig själv och allt jag är. Jag försöker nå ett bättre jag, varje dag. Jag försöker dela med mig av det jag älskar med de som är omkring mig, ju närmare desto djupare.

Funktion

Jag är för närvarande admin för och aktiv skribent på den här siten.

Kontakt

Vill man ha tag på mig går det bra per email, MSN och jabber/GTalk/XMPP till richard@levitte.org

Personliga sidor

Länkar till diverse andra sidor jag skrivit här och som handlar om mig personligen

Tester (ignorera!)

people/levitte.txt · Senast uppdaterad: 2012-05-13 20:42 (extern redigering)