Användarverktyg

Webbverktyg


händelser:polykonferens_2011

Kommande polykonferens i augusti 2011

Det planeras en polykonferens till augusti 2011. Aktuellast information finns på http://polykonferens.se/.

Information

(den här informationen är kopierad från http://polykonferens.se/)

Vad?

Polykonferens i ett sensommarvarmt Bohuslän ca 1.5 mil innan Smögen. I tre dagar (fredag till söndag) träffas vi och umgås med gamla och nya vänner och kärlekar, går på föreläsningar och workshops eller bara solar och njuter av omgivningen.

För vem?

Konferensen är öppen för alla som bryter mot, eller är nyfikna på att bryta emot mononormen.

Vi har en 18-årsgräns och på grund av allergier är djur tyvärr inte välkommna.

När och var?

12-14 augusti på en kursgård i utanför Smögen i Bohuslän. Vi drar igång klockan 16.00 på fredagen och avslutar 15.00 på söndagen. Kursgården ligger ca 1.5 mil från närmsta samhälle och har 10 minuters promenad för att komma till en skyddad vik där en kan bada i havet havet.

Kostnad

Deltagande kostar 650 kronor per person. I det ingår maten under helgen, boende, lokaler och diverse arrangemang. Maten som erbjuds är planerad för att tillgodose, framförallt, de vanliga allergierna samt vegansk och vegetarisk kost.

Information om vart inbetalning ska ske, vägbeskrivning och annan nyttig information kommer att skickas ut så snart anmälan bearbetats.

Anmälan

För att anmäla sig klickar du på länken för anmälan längst upp på eller längst ner på sidan. För att få fortlöpande information om konferensen går det bra att skicka ett mail och be om det på info@polykonferens.se.

händelser/polykonferens_2011.txt · Senast uppdaterad: 2012-05-13 20:42 (extern redigering)