Användarverktyg

Webbverktyg


start
Är du ny skribent? Se hit!
Vill du bli skribent? Se hit!
Det kan vara bra att hålla sig à jour med informationen lite då och då.

POLY WIKI .SE

Just Nu!

Just nu har DN en artikelserie om poly ("Att älska fler"). Serien ger intrycket av bredd, det är hittills en mix av personliga historier, en forskarstudie och en jurists åsikter om att lagen behöver ses över. Naturligtvis läggs det upp länkar i vår länksamling.

Om den här platsen

Polywiki är en samlingsplats för allehanda information (fakta, historier, …) och händelser om och i samband med polyamori och relationsanarki. Artiklar här skapas och redigeras av personer i den svenska poly-rörelsen.

Här kan man hitta artiklar om termer och begrepp, längre artiklar, kanske en och annan persons historia om hens väg till polyamori eller relationsanarki, vanliga frågor och deras svar, problem man kan stöta på och deras lösningar, kanske lite roliga myter man kan skratta eller gråta åt, länksamlingar, böcker, filmer, musik, annat material

Här kan man även hitta en del information om aktuella och kommande händelser, konferenser, seminarier och andra tillställningar.

Om du som är intresserad av något inom polyamori eller relationsanarki som inte står här ännu, har något artikelförslag eller liknande kanske du kan tänka dig att skriva om det i förslagslådan?

Har du behov av rådgivning? Se hit!
Erik på Jensplus är jurist och har jobbat mycket med problematik och lösningar runt alternativa relationsformer, samt skriver en bok om normkritisk familjejuridik. Följ länken för att läsa mer.

Åsa Forsman är diplomerad psykosyntesterapeut med mycket god kännedom om alternativa relationsformer. Gå till hennes sida för mer information.

Viktiga sidor

Kontakter / community / annan info

Om du vill komma i kontakt med likasinnade finns det olika vägar att gå:

  • Polyheart, ett svenskt polycommunity där en hel del polyamorösa och relationsanarkister från många platser i Sverige samsas och diskuterar. Det krävs registrering och att man berättar hur man lever utanför mono-normen för att få delta.
  • Polylistan, en mailinglista som har funnits i många år och där det förekommer diskussioner om det allmänna liksom det personliga. Man kan söka medlemskap genom att skicka en presentation till medlemskap@polymagic.com. Se även här.
  • #polyheart.se, en IRC-kanal. Om det inte funkar att bara klicka på länken finner du instruktioner om hur du ansluter finns på IRC-sidan.

Informationen här är lite sparsmakad, men det kommer mer. Spana in den här sidan lite regelbundet, eller ta en titt i länksamlingen.

Händelser

Aktuella och kommande

Lite då och då organiseras det lite tillställningar, en del är allmänheten välkommen till, en del är tänkta att vara enbart för de som lever flersamt. Här är den lista vi som skriver här känner till.

Zrajm har ett googledokument som innehåller information om återkommande polyaktiviteter runtom i norden: http://goo.gl/lfhtu.

Tidigare händelser

Vill du se mer, kolla här.

Regelbundet återkommande

Zrajm har ett googledokument som innehåller information om återkommande polyaktiviteter runtom i norden: http://goo.gl/lfhtu.

Vill du se mer, kolla här.

start.txt · Senast uppdaterad: 2012-09-05 12:41 av slevitte